• DOLAR 32.568
  • EURO 34.871
  • ALTIN 2431.435
  • ...
Manisa`nın Bir Projesi Daha Kabul Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Manisa Sağlık Yüksekokulu öğretim elemanlarından Doç. Dr. Dilek Özmen, Yrd Doç. Dr. Nursen Bolsoy, Öğr. Gör. Seval Canbaz Ulaş ve Öğr. Gör. Aynur Çakmakçı Çetinkaya`nın yöneticiliğini yaptığı Okul Öncesi Eğitimdeki Dezavantajlı Çocuklar ve Annelerinin Eğitimi" projesi, İçişleri Bakanlığı tarafından kabul edildi.

Proje, İçişleri Bakanlığı tarafından son üç yıl içinde Manisa`dan kabul edilen üçüncü proje olma özelliği ile de ayrı bir değere sahip.

Kasım 2012-Nisan 2013 tarihleri arasında yürütülecek olan projenin amacının, sosyo-ekonomik riski yüksek ve dezavantajlı bölgelerdeki okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden öğrencilerin ve annelerinin, sağlıklı yaşam davranışı edinmeleri olduğunu ifade eden proje yöneticilerinden Doç. Dr. Dilek Özmen ve Yrd. Doç. Dr. Nursen Bolsoy, 55 bin lira bütçeye sahip olan projede, 6 aylık sürede proje kapsamı içinde olacak çocuklara ve annelerine yönelik çok sayıda sosyal, kültürel ve eğitsel etkinlikler düzenleyip, projenin amacına ulaşmayı hedeflediklerini belirttiler. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir