• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
`Urfa Hz. İbrahim`le Şeref Bulacaktır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Mustazaflar Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi tarafından saat 19,00`da Şanlıurfa Belediyesi Konferans Ve Nikâh salonunda "Hz. İbrahim`i Anlama Etkinliği" düzenlendi. Program kelamların en güzeli olan Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
 
Kur`an-ı Kerim tilavetinin ardından Doğruhaber Gazetesi yazarı Av. Emin Güneş selamlama konuşması yaptı. Güneş,"Birileri çıkmış Hz. İbrahim adına Hz. İbrahim`e yakışmayan programlar düzenleyerek halkımızı dinden uzaklaştırmak istiyor, bu hareketi halkımız ibretle izliyor. Ben kısaca bunun nerden çıktığına değinmek istiyorum. Bu hareket yahudiler tarafından başlatılan ve halkımızı yozlaştıran çabaların ürünüdür.Yahudilerin Türkiye büyükelçisi Türkiye`ye geliyor, Urfa`ya geliyor vilayette yaptığı konuşmada evet diyor biz Urfa`yı hiç unutmuyoruz çocuklarımızın bilincine bunu bu şekilde kazıyoruz onlara Urfa`nın bizim anavatanımız olduğunu aşılıyoruz diyor" şeklinde konuştu.
 
Programa konuşmacı olarak katılan Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş ise Hz. İbrahim`in tevhidi mücadelesine değinerek ,"Peygamberlerin hayatını anlatmak Peygamber Efendimize (SAV) güç veriyordu ona güç vermişse bize daha çok güç verecektir onun için biz burada toplandık ve Hz İbrahim`in hayatını anlatıyoruz ve biliyoruz ki Urfa Hz. İbrahim ile şeref bulacaktır "dedi.
 
Katılımın yoğun olduğu program sanatçı Bilal ve Şanlıurfa Kardeşleri ilahi ve mevlit grubunun Hz. İbrahim`e ithafen seslendirdiği ilahiler ile sona erdi. (Ali Durmaz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir