• DOLAR 32.603
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2504.771
  • ...
Öğrencilerin Ulaşım İsyanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL- Ev bulmakta güçlük çeken üniversite öğrencileri kısa bir süre önce tamamlanan İçmeler TOKİ konutlarına yerleşmek zorunda kaldı.
Gece öğrenimi gören kimi öğrenciler geç saatlerde okuldan çıktıkları için, eve dönemiyor. Okul ve ev arasında çıkmazda kalan üniversiteli Halil bin bir umutla geldiği Bingöl`ü terk etmek zorunda kaldı.

``Öğrenciler Çalmadık Kapı Bırakmadılar``
Sadece minibüs saatlerinin 23.00`e alınmasını isteyen Halil ve arkadaşları Valilik, Belediye, Üniversite, Şoförler Odası ve Minibüs Kooperatifi`nin kapısını çaldı, ancak hiçbir kapıdan istediklerini alamadıklarını ifade ettiler. Bingöl`ü terk etmek zorunda kaldığını belirten Halil, şunları söyledi:\"Bingöl`de hiçbir kurumdan yardım eli uzatılmadı. İsteğimiz bir araç tahsisi, yada saat 23.00`te araç seferinin yapılmasıydı. Kilometrelerce uzaklıktaki bir ili seçerek, bin bir umutla Bingöl`e gelmiştik; ancak bugün hayallerimizi burada bırakıyoruz. İnşallah vicdanı olan birileri çıkar bu sorunumuzu çözer de bizlerde okulumuzu bırakmak zorunda kalmayız\" dedi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir