• DOLAR 32.591
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2508.478
  • ...
Kavakçı`dan Cemil Çiçek ve Gül`e Ağır Suçlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

1999 seçimlerinden sonra milletvekili seçildiği halde yemin ettirilmeyen Merve Kavakçı, TBMM Darbe Komisyonu`na ifade verdi.

Komisyona verdiği ifadede yemininin engellenmesi olayının Kanada`daki ilkokullarda hoşgörüsüzlük örneği olarak verildiğini söyleyen Kavakçı, başörtülülere karşı 28 Şubat`ının kökleşerek devam ettiğini belirtti.

2011`de TBMM albümü çıkarıldığında kendi özgeçmişinin yanına fotoğrafının konulmadığını belirten Kavakçı, partisinin kendisine gerektiği gibi sahip çıkmadığını ifade etti.

İlk maaşını çektiği halde Cemil Çiçek tarafından çekilmemiş gibi gösterildiğini savunan Merve Kavakçı, Cemil Çiçek ve Abdullah Gül tarafından tahrif edilen belgelerin ortaya çıkarılmasını da istedi.

"Kendi partimin davalarımda maddi ya da manevi hiçbir katkısı olmadı" ifadesini kullanan Kavakçı, İslamci medya tarafından da yalnızlaştırıldığını öne sürdü. "Hala yalnızım" diyen Merve Kavakçı, kendisbinin yemin etmeye geldiği 2 Mayis 1999 günü Meclis`te adı konmamış bir darbe gerçekleştirildiğini savundu.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir