• DOLAR 32.37
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.441
  • ...
Rahmet Eli`nden 91 Bin TL`lik Giyim Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van`da yaptığı hizmetlerle tanınan Van Rahmet Eli Gıda Bankası muhtaç ve fakir ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 

Kurban Bayramı öncesi faaliyetlerine hız veren Rahmet Eli Gıda Bankası, tespit komisyonlarınca belirlenen 303 ailenin 1825 ferdine, 91 bin 530 TL`lik giyim yardımında bulundu.

 

Bayramlık Elbise Alacak Durumda Olmayanlar Var
Kurban Bayramı öncesi fakir ailelerin yüzünü güldürmeye çalıştıklarını söyleyen Rahmet Eli Gıda Bankası Başkanı Abdullah Yıldırım, \"Bir çok ailemiz, maddi durumlarının olanaksızlığı nedeniyle bir bayramlık elbise bile alabilecek durumda değil. Rahmet Eli Gıda Bankası olarak bizler de istedik ki, bayram öncesi fakir ailelerimize giyim yardımında bulunalım. 1 ay süren çalışmamızın neticesinde 303 ailemizin 1825 ferdine, 91 bin 530 TL`lik giyim yardımında bulunduk. Daha önce tespit ettiğimiz bu ailelere, baştan aşağı giyim yardımında bulunduk. Bu şekilde, onları bayram öncesi sevindirmeyi ümit ettik\" dedi.

 

Rahmet Eli Gıda Bankası olarak \"alan el ile veren el\" arasında köprü vazifesi gördüklerini belirten Yıldırım, yardımlarını esirgemeyen Vanlı esnaflara teşekkür ederek, \" Özellikle Kurban Bayram`ı arifesinde desteklerini esirgemeyen hayırsever esnaflardan Allah-u Teala razı olsun. Rabbimizden , mallarına bereket katmasını diliyoruz. Kendilerinin, bizimle muhtaç aileler arasında bir köprü olarak görmeleri bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir\" şeklinde konuştu. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir