• DOLAR 32.589
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2503.287
  • ...
Kur`an Kursu Öğreticileri Eğitimlerini Tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN-Tarsus Müftülüğü bünyesinde görevlerine başlayan aday Kur`an Kursu Öğreticileri 40 gün boyunca Temel ve Hazırlayıcı Eğitim, Hizmet İçi Eğitim Kursu kurslarını başarı ile tamamladı.

 

İlçe Müftülüğü tarafından, müftülük konferans salonunda yaklaşık 40 gündür devam eden, Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Hizmet içi Eğitim kursunun tamamlayan Kur`an Kursu Öğreticileri, görev yerlerine bir an önce gidip öğrencileri ile buluşmanın heyecanını yaşadılar.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tarsus İlçe Müftüsü Abdülkerim Akbaba şunları söyledi: \"657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa göre aday memurlar 10 günden az olmamak üzere Temel Eğitim, 30 günden az olmamak üzere de Hazırlayıcı eğitim almak ve bunlardan başarılı olmak zorundalar. Biz de bu hizmeti planlamış ve tamamlamış oluyoruz İnanıyorum ki Kurs boyunca çok iyi iletişim sağlanmış ve Öğreticilerimiz hem bilgilerini tazelemiş, geliştirmiş hem de görevlerine motive olmuş durumdalar. Görev yerlerine bir an önce gidip öğrencileri ile buluşmanın heyecanını yaşamaktalar. Bu konuda hepsine inanıyor ve güveniyorum. Şimdiden başarılar diliyorum`` dedi.

 

Verimli bir kurs dönemi geçiren Kur`an kursu öğreticileri ise, düzenlenen bu seminerden azami derecede istifade ettiklerini belirterek yeni görev sezonunu en iyi şekilde geçireceklerini belirttiler. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir