• DOLAR 32.504
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2485.95
  • ...
MERSİN - Silifke Kaymakamlığı, Belediye, Ticaret Odası ve İl Özel İdarenin ortaklığında faaliyetlerine devam eden Silifke Organize Sanayi Bölgesi faaliyetlerini incelemek ve yapılacak çalışmalar hakkında Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali Kıl`dan bilgiler almak amacıyla kaymakamlık toplantı salonunda bir araya gelen müteşebbis heyet, gündem maddelerini görüştü.

Yapılan görüşmelerin ardından Organize Sanayi Bölgesi alanına giden Silifke Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyet üyeleri, burada faaliyet gösteren mermer işletmeleri, plastik fabrikası ve iş makineleri montaj ve üretimi yapan işyerlerinde incelemelerde bulundular. İşletme sahipleri ile de tek tek görüşen müteşebbis heyet, işletmelerin bölgede karşılaştıkları sorun ve istekleri de belirleyerek çözümü konusunda hemen harekete geçecekleri de belirtildi.

OSB`nin Silifke için çok büyük önem taşıdığını söyleyen Kaymakam Fatih Damatlar, \"Burada Silifke OSB projesine büyük destek veren başta Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu`na, geçmişte görev yapan tüm mülki idare amirlerine, İl Genel Sekterlerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum\" dedi. (Osman Öksüz-İLKHA)