• DOLAR 32.354
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2304.141
  • ...
ÖSYM`ye Yeni Personel
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bilgi işlem Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere, KPSSP3 puanının yüzde 20`si ile yabancı dil puanının yüzde 80`inin toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre, en yüksek puanlıdan başlanarak, sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 katı aday arasından, 1 ağ(network) yöneticisi, 1 sistem ve veritabanı yöneticisi ile 4 yazılım mühendisi olmak üzere toplam 6 sözleşmeli bilişim personeli alınacak.

Adaylarda fakültelerin dört yıllık bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik mühendislikleri bölümlerinden, ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmaları şartı aranacak. Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda, en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmaları da adaylarda aranacak şartlar arasında yer alıyor.

Ayrıca adaylardan, İngilizce Kamu Personeli Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavından 80 puan veya Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen (KPDS) dengi puan almak ve bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri de istenecek. Adaylar başvurularını, 30 Mayıs-10 Haziran 2011 tarihleri arasında, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına yapacaklar.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir