• DOLAR 32.388
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.69
  • ...
Tarsus`ta Kur`an Ziyafeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Anadolu Gençlik Derneği Tarsus Şubesinin ve 91.1 yerel frekansında yayın yapan Süper FM tarafından düzenlenen Kur`an ziyafetine kadın-erkek, genç-yaşlı ve 7`den 70`e tüm vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tarsus 75`nci Yıl Açık Hava Gösteri Merkezi`nde saat 20:30`da başlayan programda konuşan, Anadolu Gençlik Derneği Tarsus Şube Başkanı Hilmi Tuzcu, yeryüzündeki tüm kötülüklerin son bulması için Kur`an`ın hakim olması gerektiğini vurguladı.

Tuzcu konuşmasının devamında:"Bugün ülkemizde ve yeryüzünde, katliamlar, cinayetler ve her türlü kötülük ve haram başını almış gidiyor. Toplumumuz artık ne yazık ki, cinnetlerin, cinayet işleyenlerin bir ortama haline geldi. Bunun nedeni manevi eksiklik ve manevi yokluktur. Maneviyat, namazla, Kur`an ile düzelir. Kur`an-ı yeryüzüne ve gönüllere jakim kılalım. Fitne, fesat, anarşi ve terör ancak ve ancak Kur`an ile yok olur. Kur`anı öğrenelim ve öğretelim ve yeryüzünde hakim kılalım."dedi.

Yapılan konuşmanın ardından, Kuran ziyafetine katılan Dünya Kur`an Okuma birincilerinden Güney Afrikalı Abdurrahman Sadien, Erdal Arslan, İranlı Mehdi Ekberi, Türkiye birincisi İsmail Kırküzer`in de aralarında bulunduğu hafızlar, okudukları Ku`an-ı Kerim ile vatandaşarı adeta mest ettiler.
Program yapılan duadan sonra saat 23.30`da sona erdi. 

A.Hakim Kurt-İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir