• DOLAR 32.559
  • EURO 34.887
  • ALTIN 2429.829
  • ...
İHH` dan Batmanlılara Özgürlük Filosu Çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - İHH Batman temsilciliğini yürüten Bey-Der Başkanı Zeki İslamoğlu`nu ziyaret eden İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ziyaretinin ardından Batman`dan ayrıldı. İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım`ı Bey-Der Başkanı Zeki İslamoğlu karşıladı. Bir süre Bey-Der de kendisini görmeye gelen STK temsilcileriyle görüşen Bülent Yıldırım burada bir açıklamada bulundu.

 

İHH Genel Başkanı Yıldırım "Tüm duyarlı batmanlı kardeşlerimden İsrail`in yalan propagandasını boşa çıkarmak için 2. Özgürlük Filosuna katılım için başvuruda bulunmalarını istiyoruz. Katılım için ne kadar başvuru olursa İsrail`in görüşünü o oranda çürütmüş ve baskı altına almış olacağız. Tabiî ki filoya katılacak olan aktivistler şu anda fazlasıyla var ancak buradaki hedefimiz bu işe gönüllü aktivistlerin milyonlarla ifade edildiğini göstermek ve İsrail`i dünya kamuoyu önünde yaptığı zulümden vazgeçirmeye zorlamak. Ben tüm kardeşlerimden www.ihh.org.tr web adresinden girerek kayıt doldurma formu ile başvurmalarını talep ediyorum." dedi.

 

Bey-Der Başkanı Zeki İslamoğlu`da İHH Genel Başkanını Batman`da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. İslamoğlu konuşmasında "Genel Başkanımın da ifade ettiği gibi ne kadar gür bir ses çıkarılırsa dünya kamuoyunda o kadar İsrail üzerinde bir baskı oluşturulur ve zulmün durmasına katkı sağlar. İHH dünya genelinde her zaman mazlumun yanında zalime arşı duruşunu sergilemiştir. Bizlerde sahip olduğumuz şartlar içerisinde bu çalışmalara destek olmalıyız.

Batmanlı kardeşlerimin her zaman olduğu gibi 2. Özgürlük Filosuna katılım için rekor düzeyde başvuru yaparak karınca ve nemrut misali taraflarını belirleyeceklerdir. Dileyen kardeşlerim Internet ortamında başvurusunu yapar dileyen kardeşlerim derneğimizin bastıracağı formları doldurarak başvurusunu yapacaktır. Bizlerde biliyoruz ki genel başkanımızın da dediği gibi bu başvurularla gidemeyeceğiz ama en azından tarafımızı belirlemiş ve için 2. Özgürlük Filosuna manevi bir destek vererek katkıda bulunacağız. Ben şimdiden başvuru yaparak destek verecek tüm Batmanlı kardeşlerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

M. Salih Özcan -İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir