• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bayram Kedere Dönüşmesin
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Türk Havacılık Endüstri Sergisi, Forumu ve Fuarı açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi artan uçak bileti fiyatlarına yönelik bir soruya Yıldırım, ``Serbest piyasada fiyatları bizim düzenlememiz terstir. Böyle bir şey olmaz. Ama biz seferleri yani arzı artırırız. Fırsatçılık yapanları tespit edersek de onların canını okuruz`` yanıtını verdi.

``Vatandaşlarımdan benim özellikle istirhamım, son dakika karar vermeyin`` diyen Yıldırım, ulaşımın aksamaması yönünde önlemlerinin alındığını ifade etti. Yıldırım, şöyle devam etti:
``Yollarda, havaalanlarında, deniz limanlarında ve demiryolu garlarında yolcuların yaşayacağı sıkıntılara yönelik gerekli tedbirler alınıyor. Otobüs garları da dahil buna. Arkadaşlarımız sürekli görev başında olacaklar. Özellikle karayoluyla seyahat edecek vatandaşlarımızın önümüz kış olduğu için tedbirli olmasını istiyoruz. `Aman bir şey olmaz, havalar iyi, gider geliriz` demesinler. Tedbiri elden bırakmayalım. Lastiklerimizi elden geçirelim. Yürüyen takımlara bakalım. Emniyet tertibatlarımızı alalım. Yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur. Hız sınırlarını aşmayalım. Bayramı bayram tadında geçirelim. Bayramımız zevk olmaktan ziyade eziyete, üzüntüye, kedere dönüşmesin.``
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir