• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Cami-Der Bayram Öncesi 250 Fakiri Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA-Viranşehir ilçesinde hayırlı faaliyetleri ile adından sık sık söz ettiren Cami-Der Kurban Bayramı öncesi yardım faaliyetlerine hız verdi.Cami Der, her ay düzenli olarak yaptığı yardımlarına yanı sıra bu ay 250 vatandaşa giyim yardımında bulundu.
 
Cami Der, Kurban Bayramı öncesi 46 mağdur ailenin fertlerinin tümüne bayramlık elbise ve ayakkabı yardımında bulundu.
 
Elbise yardımı ile ilgili açıklamada bulunan Cami-Der Yardım Komisyonu Başkanı İbrahim Halil Dolaş, giyim giderlerinin fakir ailelerin bütçesini olumsuz etkilediğini belirterek "Biz de bu fakir ailelerimizin bütçesine katkıda bulunmak ve yetimlerimiz bayram öncesi sevindirmek amacıyla 250 fakir ve yetim kardeşimize giyim yardımında bulunduk. Komisyonumuz, yaptığı titiz çalışma sayesinde ( yardım öncesi ) yardım alacak fertlerin beden ve ayakkabı numaralarını tespit etiğinden giyimde herhangi bir aksaklık yaşanmadı. Gerek görüldüğünde giyim hazırlığı esnasında ailelerle telefonla yada yüz yüze görüşülerek eksiklikler giderildi." dedi.
 
Kurban Bayramında, kurban eti dağıtacaklarını ifade eden Dolaş, "Bizleri yardımlarına aracı edinen hayırsever vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Giyim yardımını alan aileler de dernek yetkililerine ve gönüllülerine hayır dualarında bulunarak " Bayramlıkları nasıl alacağımızı düşünürken bize ulaştırılan bu giyim yardımı hem çocuklarımızı sevindirdi ve hem de bizleri büyük bir sıkıntıdan kurtardı."dediler.
 
Dernek yetkilileri yardım faaliyetlerinin devam edeceğini belirttiler. (Sabri Acet -İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir