• DOLAR 32.382
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2326.088
  • ...
Gül`den BDP Görüşmesi Açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ``Kadim Kent Kayseri Tanıtım Günleri`` etkinliğine katılmak üzere geldiği ATO Congresium`da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

BDP`li milletvekilleriyle görüştüğüne ilişkin haberlerin basına yansıdığının hatırlatılması ve nasıl mesajlar verdiğinin sorulması üzerine Cumhurbaşkanı Gül, şunları söyledi:
``Bu iddiadan olağanüstü yeni bir durum çıkartmak doğru değil ama hatırlatmak isterim ki Türkiye`nin en önemli konusu bu mevzulardır. Türkiye`nin en önemli konusunun, en önemli hayati meselesinin bu meseleler olduğunu görmezsek çok büyük yanlış yaparız. Dolayısıyla Türkiye`nin geleceği açısından bu meseleleri, sorunları sahiplenmemiz ve bunları doğru mecraına sokmamız için herkesin uğraşması gerekir.``

``Yoksa bu meseleler kendi haline bırakılırsa hiç ummadığınız yollara, çıkmaz sokaklara gider`` ifadelerini kullanan Gül, ``Bunların da gelecek nesillere maliyeti çok büyük olur. Onun için Türkiye`nin zaten devamlı gündemi budur`` dedi.

Gül, Türkiye`nin geleceğini düşünen herkesin bu mevzulara önem verip, her türlü yapıcı katkıyı, doğru ve kapsamlı çalışmayı yapması gerektiğini belirterek, ``Bunu bu çerçevede içerisinde görün, daima uğraştığımız konudur`` şeklinde konuştu.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir