• DOLAR 32.51
  • EURO 34.607
  • ALTIN 2499.109
  • ...
Abbas Mafya İle Kara Para Aklıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejiminde yayınlanan Yediot Ahronot gazetesi, Siyonist işgal hükümetinin Filistin Özerk Yönetimi`nin Siyonist mafya vasıtasıyla işgal rejiminde kara para akladığından şüphelendiğini yazdı.

İşgal gazetesinin bugün (17 Ekim Çarşamba) konuyla ilgili yayınladığı haberde belirtildiğine göre, işgal rejiminde üst düzey yetkililer Filistin Özerk Yönetimi`nin Siyonist Merkez Bankası`na yatırdığı paranın iki milyar şikele çıkarılmasını resmi olarak talep ettiğini söyledi.

Gazete, Filistin Özerk Yönetimi`nin bu talebinin Siyonist Merkez Bankası`nı ve Siyonist yetkilileri şaşırttığını ve Filistin Özerk Yönetimi para sıkıntısından şikayet ederken söz konusu paranın kaynağı hakkında soru işaretlerine yol açtığını bildirdi.

Haberde ayrıca, "İsrail" Merkez Bankası`nın üçüncü bir taraf aracılığıyla Filistin Özerk Yönetimi`nden mali durumu hakkında izahat istediği fakat henüz resmi bir cevap alamadığı kaydedildi.
Filistin Özerk Yönetimi`nin talebinin siyasi ve güvenlik açılarından incelenmek üzere yetkililere iletildiğini belirten Yediot Ahronot, işgal rejiminde birçok yetkilinin söz konusu paranın kaynağı hakkında şüphesi olduğunu ve olayın arkasında işgal rejiminde faaliyet gösteren Arap ve Siyonist mafyaların olabileceğini düşündüğünü söyledi.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir