• DOLAR 32.55
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2434.413
  • ...
Celal Bayar Üniversitesi Akademik Yılı Açılışı Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Celal Bayar Üniversitesi 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı açılışı, Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde düzenlenen programla yapıldı.

 

Törene Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, Manisa Milletveklili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Mustafa Doğru, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Çelik, Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu ve Prof. Dr. Erdoğan Özkaya, CBÜ Senato Üyeleri, öğretim elemanları, il müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

Tören, Celal Bayar Üniversitesi tanıtım filminin gösterimi ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli`nin 2011 ve 2012 yıllarında Celal Bayar Üniversitesi`ndeki gelişmeleri özetlediği açılış konuşması ile başladı.

 

Ardından, Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz Celal Bayar Üniversitesi ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşarak, Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli`nin görev yaptığı iki yıllık süreçte kaydedilen hızlı gelişmenin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiler.

 

2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay tarafından verilen \"Yükseköğretimde Yeni Gelişmeler ve Yeniden Yapılandırma\" konulu açılış dersi, 58 öğretim üyesine Celal Bayar Üniversitesi Bilim Ödüllerinin takdim edilmesi ile devam etti. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir