• DOLAR 32.489
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2433.765
  • ...
Altaylı, Başörtülülere Hakaretini Böyle Savundu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fatih Altaylı 28 Şubat döneminde başörtülü kadınlar için söylediği "fahiş..., şerefsizler, satanistler" sözlerini  daha da ileri giderek "Yanımda olsalardı" döverdim diyerek savundu.

TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu’na 28 Şubat post-modern darbesine ilişkin bilgi vermek için giden Altaylı`ya Doğan Grubu`na ait olan Radyo D`de yaptığı programda başörtülü öğrencilere ettiği küfür soruldu. Ancak Altaylı küfründen dolayı özür dilemek yerine savunmayı tercih etti.

Altaylı, 1999 yılında Radyo D`de türbanlı öğrencileri için ağır hakaret içeren sözlerine ilişkin, o dönemde Gölcük depremi olduğunu ve bir grup başörtülünün `7.4 yetmedi` pankartını açmasına çok sinirlendiğini söyledi.

"Yanımda olsaydılar döverdim" diyen Altaylı, o depremde birçok tanıdığı insanı kaybettiğini bu nedenle o sözleri söylediğini ifade etti.

2000’li yılların başında Radyo D’de sunduğu “Bâbıâli Yokuşu” adlı programda, derslere alınmamalarını protesto eden başörtülü öğrencilere “fahişeler, aşağılık şerefsizler, satanistler" diye hakaret etmişti.

Altaylı, 1999 yılında Radyo D`de başörtülü öğrencileri için ağır hakaret içeren sözlerine ilişkin, o dönemde Gölcük depremi olduğunu ve bir grup başörtülünün `7.4 yetmedi` pankartını açmasına çok sinirlendiğini söyledi. "Yanımda olsaydılar döverdim" diyen Altaylı, o depremde birçok tanıdığı insanı kaybettiğini bu nedenle o sözleri söylediğini ifade etti.

FATİH ALTAYLI O DÖNEM NE SÖYLEMİŞTİ?

Aydın Doğan`ın sahibi olduğu Radyo D`de yaptığı Bab-ı Ali Yokuşu isimli programda gazete haberlerini okuyan Fatih Altaylı, Hürriyet gazetesinin manşetini okuduğu sırada Marmara Üniversitesi önünde bekleyen başörtülü öğrencilere hitaben, "Fa..., aşağılık şer...ler" diye saldırıda bulunup öğrencilerle ilgili aynen şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bir kadın var orada (Hürriyet gazetesinin manşetinde yeralan başörtülü öğrenciyi kasdederek) kadın olduğunu da hiç zannetmiyorum. Bu büyük ihtimalle bir fa.... Bir pankart açmış, öğrenci değil o, buraya getirilmiş bir fa.... Üniversite önünde eylem yapanların arasında bakıyorum da öğrenci yoktur. Belki bir iki tane. Bunlar kevaşe kevaşe. Toplanmışlar oraya ellerinde "7.4 yetmedi mi?"pankartı. Bunlar şeytana tapanlar. Satanistler ve şeytanla işbirliği halinde oraya toplanmışlar.Bunları odunla döveceksin. Zaman zaman kimi askerlerin gereksiz çıkışlar yaptıklarını düşünürdüm ama bunlar hiç gereksiz değilmiş. Bu aşağılık köpek sürüsüne az bile yaptıkları. Bunlara daha örgütlü çıkışlar yapmak lazım. Bunlara balans ayarı lazım; balans ayarı. Bunları takacaksınız rot balans makinesine döndüre döndüre balans yapacaksınız; aşağılık şer...ler."

Bu haberler de ilginizi çekebilir