• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Motosiklet Tutkunu Kargo Görevlisi kazada öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaza, dün saat 19.00 sıralarında, Yeni Datça Yolu`nda meydana geldi. Bir kargo şirketinde çalışan 29 yaşındaki Gökhan Gök, iş çıkışı yeni satın aldığı 48 SB 291 plakalı motosikletine binip Yeni Datça Yolu`nda bulunan Seyir Tepesi`ne gitti. Burada bir süre oturan Gök, kaskını takmadan motosikletine binerek Marmaris yönüne doğru yola çıktı. Hızlı olduğu ileri sürülen Gök, ilçeye bağlı Armutalan Belde kavşağına 100 metre mesafedeki keskin virajı alamadı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Gök, karşı şeritten gelen pazarcı Orhan Keskin`in kullandığı 48 N 2291 plakalı kamyonetin kasasına yandan çarptı. Kazada motosikletle 100 metre sürüklenen Gök`ün sol kolu koptu. Kamyonet şoförü Keskin polisi ve 112 acil servisi arayıp kazayı bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak Marmaris-Datça karayolunu trafiğe kapattı.

Acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolünde Gök`ün kaza yerinde öldüğü belirlendi. Yapılan incelemelerinin ardından Gökhan Gök`ün eşyaları polis tarafından toplandı. Nöbetçi savcının talimatıyla kamyonet sürücüsü Keskin gözaltına alındı. Çarşı Polis Merkezi`ne götürülen sürücü Keskin`in ifadesinde, "Birden karşıma çıktı. Ne olduğunu anlayamadan aracımın kasasına çarptı. Hemen durarak yol güvenliği alıp polis ve 112 acil servisi aradım. Kaza için çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

Gökhan Gök`ün cesedi, Marmaris Devlet Hastanesi Morgu`na kaldırıldı. Yapılan temizleme çalışması sonrası Marmaris-Datça Karayolu 2 saat sonra trafiğe tekrar açıldı. Kazayı haber alıp gelen Gökhan Gök`ün arkadaşları, ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirdi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

10 Ekim`de doğum gününü arkadaşları ile kutladığı öğrenilen Gökhan Gök`ün herkesle helallik aldığı ve işten ayrılarak Antalya`ya gideceğini söylediği öğrenildi. Kurban Bayramı`ndan sonra kargo işini bırakacağını söyleyen Gök`ün motosiklet tutkunu olduğu ve motosikletini yeni aldığı belirtildi. Kız arkadaşından Marmaris`ten gideceği için doğum gününde ayrıldığı öğrenilen Gök`ün iş çıkışı motosikletiyle sürekli Armutalan Beldesi Yeni Datça Yolu Seyir Tepesi`ne gittiği ve ruhsal durumunun kötü olduğu öğrenildi. Antalya da yeni bir kariyer hazırlığı için Marmaris`ten ayrılacak olan Gök`ün tüm sevenlerine sosyal paylaşım sitesi facebookta son kez bir şiirle seslendiği ortaya çıktı. Gökhan Gök`ün sayfasında son olarak şunları yazdığı görüldü: `Bir dağ düşün, doruklarında kardelen çiçekleri açmış bir dağ düşün sisli yamaçları sevgiye kucak açmış. Bir okyanus düşün ufuk çizgisiyle bütünleşen, bir rüzgar düşün, bütün engelleri silip süpüren, bir de yüreği dağlardan büyük olan ben varım. Ben varım, sana okyanusların ardından seslenen ben varım, sana hayallerin bittiği yerden gelen bir güneş düşün karanlığı ortadan bölen bir de ciçeği düşün başını güneşe çeviren rüzgar kadar hırçın, çiçek kadar narin bir de ben varım sana sonsuz bir aşkla gelen.` DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir