• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Havanda Su Dövmek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bunu matematik ile ifade edersek herhangi bir sayıyı bir ile çarparsanız yine o sayıyı elde edersiniz...

Kâfirlerin Müslümanlar üzerinde oynadığı bütün oyunlar havanda su dövme işi gibi neticesizdir... Ne ile çarparlarsa çarpsınlar Müslümanları, yine Müslümanların ilk halleri ile karşılaşırlar... Kâfirlerin Müslümanlar üzerinde bir kazanımları söz konusu değildir. Zira Müslümanlarda `kaybetme` yoktur, mutlak zafer vardır. Tarih boyunca bu hep böyle olmuş ve kıyamete kadar da böyle olacaktır... Hz. Nuh (a.s) Kur`an-ı Kerim`in tabiri ile "bin seneden elli sene eksik" onlara dini anlattı ve onlarla mücadele etti. Neticede kazanan yine Nuh (a.s) oldu. Kâfirlerin dokuz yüz elli sene yapmış oldukları zulümler neticesiz kaldı. Yani onlar dokuz yüz elli sene havanda su dövdüler ve neticesinde su (tufan) ile helak edildiler... Mekkeli müşrikler Hz. Muhammed (s.a.v) `i etkisiz hale getirmek için her türlü oyuna başvurdular ama neticesi koskocaman bir hiç oldu. Müslümanlar neticede müşriklerin ileri gelenlerinin birçoğunu yapılan savaşlarda öldürdüler ve kalanlarda Mekke`nin fethinden sonra iman ettiler.

Tarih bize gösteriyor ki kâfirler ne yaparlarsa yapsınlar zafer Müslümanların olacaktır. Müslümanlar baskılarla, dayatmalarla, kışkırtmalarla kâfirlerin oyunlarına gelmezler. Kâfirin oyunları Müslümanların ferasetleri karşısında örümcek ağı gibi zayıf kalır. Onların yapmış oldukları bütün bu kirli işler ancak havanda su dövmektir. Sadece kendilerini yorarlar. Yormakla da kalmaz kendi sonlarını kendileri hazırlarlar. Hz. Nuh (a.s)`un kavminin başına gelenler -şayet bu kışkırtmalardan vazgeçmeseler- yarın onların başına da gelecektir. Eğer bu
dünyada gerçekleşmese dahi ahrette muhakkak başlarına gelecektir.

Son zamanlarda İslami STK` lara yapılan saldırıların zamanlaması çok manidardır. `Peygamber Sevdalılarının` muhabbet meltemi tüm ülkeyi ve özellikle Güneydoğu`yu etkisi altına aldı. Peygamber sevdasının artması Peygambere düşman olanların sonunu getireceği gerçeği birilerinin uykusunu kaçırdığı için saldırıların dozu da arttı ve bir `Peygamber Sevdalısını`
şehit ettiler. Kâfirlerin her zaman için göz ardı ettikleri bir gerçek var: Peygamber Sevdalıları şehit edilmekle bitmez. Birini şehit edersiniz onun kanının bereketi ile bin kişi Peygamber Sevdalısı olur. Akan her şehidin kanı zalimlerin sonunun bir adım daha yaklaştığını gösterir. Netice itibari ile yapılan bütün bu saldırılar onların sonunun bir adım daha yaklaştığının göstergesidir. `Peygamber Sevdalılarının` başlattığı tsunami etkisi inşallah zalimlerin sonunun başladığının bir göstergesidir.
ALLAH, `Peygamber Sevdalısı` olarak yaşayan, `Peygamber Sevdalısı` olarak şehit olan ağabeyimizin yolunu sürdürmeyi bizlere nasip etsin inşallah (Âmin). *Sakın Allah`ı, zalimlerin yapmakta olduğundan habersiz sanma. O, onları, gözlerin korkudan donup kalacağı bir güne erteliyor, hepsi bu... (İbrahim 42)*

Mesut Gözlü / Erzincan - Yaş 24

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir