• DOLAR 32.575
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.517
  • ...
`Abbas`ın Siyonistlerle Görüşmesi İşgalciye Karşılıksız Hizmet Demektir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas`ın işgal ordusu Gazze Şeridi`ni hedef alan saldırılarını sürdürürken Siyonist işgal parlamentosu Knesset`in bazı üyelerini ve emekli işgal subaylarını kabul etmesini şiddetle kınadı.

Hamas Hareketi, dün (15 Ekim Pazartesi) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Mahmud Abbas`ın Siyonist işgal toplumunun önde gelen isimlerini kabul etmesinin işgal rejimine sunulmuş karşılıksız bir hizmet ve kuşatma altındaki Gazze Şeridi`nin şehitlerinin kanlarını hafife almak olduğunu söyledi.

Siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi`ne saldırıları devam ederken Mahmud Abbas`ın böyle bir görüşme yapmasının Siyonist işgal yönetimine Filistin halkını ve topraklarını hedef alan cinayetlerini örtme fırsatı verdiğini belirten Hamas Hareketi, Abbas`ın tavrının Siyonist işgal rejimine hizmet ettiğini ve son saldırılarda Gazze`de hayatını kaybedenlere hakaret anlamına geldiğini bildirdi.

Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas, önceki gün Ramallah`taki makamından Siyonist işgal parlamentosu Knesset`in biri İşçi Partili altı üyesiyle ve Siyonist toplumun önde gelen bazı şahsiyetleriyle bir araya gelmişti. Abbas`ın geçen hafta Perşembe günü de Ürdün`ün başkenti Amman`da Siyonist Savaş Bakanı Ehud Barak ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir