• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bahçeli Grup Toplantısında Konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türk milleti Şam`a değil kandil 2 Türk bayrağının dikilmesini istemektedir.Stretejik Türkiye için neyin doğru olduğu da şaibeli bir hale gelmiştir. Geldiğimiz süreçte Suriye tarafında uçağımız düşürülerek iki pilotumuz şehit edilmiş ardından da 5 vatandaşımız şehit olmuştur. AK Parti bu yönde izlediği politikada son derece haklıdır.

BM Suriye`ye müdahale etseydi çok mu insancıl olacaktı?

BM bir küresel kurum niteliğini kaybetmiş barış ve güvenlik kurumu tanımını kaybetmiştir.

Barışa ve güvenliğe yetmemektedir. Başka bir milletin güdümünde dünyanın geleceği düşünülmemektedir.Erdoğan, BM`nin Suriye`yi neden vurmadığını ortadoğuya neden müdahale etmediğini sormuştur.

Yönetimde birlik ve idarede bütünlük tehlikededir.AK Parti zihniyeti büyükşehirlere büyük hizmetler verirken kaldırılan köy ve beldelerde vatandaşlarımız hukuki açıdan zorluk çekmektedir" dedi.
Bahçeli; "Suriyeli mülteci sayısı 100 bini aşmıştır.Gelen Suriyeli mülteciler Türkiye`nin kaldıramayacağı bir kapasiteye ulaşmıştır.Bunlar oluyorken Cumhurbaşkanı Gül en kötü senaryonun gerçekleşmek üzere olduğunu da dile getirmiştir.

 Referandum tartışması

Partisinin haftalık grup toplantısında konuşan Bahçeli referandum tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada;

Bahçeli "CHP siyasi bir oyun oynadı ama bu oyunda kendisi boğulacak.CHP anayasa değişikliğini istismar etti.CHP, Türkiye`yi darboğaza sürüklüyor" dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir