• DOLAR 32.527
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2430.862
  • ...
Batman Tarım`a Proje Teknik Elemanı Alınacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, \"Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projesi\" kapsamında Batman`da yürütülmekte olan Koçeri Koyunlarının Halk Elinde Islahı Projesi`nde çalıştırılmak üzere Proje Teknik Elemanı alınacağı belirtildi.

 

Açıklamanın devamında, projenin yürütüldüğü bölgelerin Beşiri`ye bağlı köyler olduğu ve Proje Teknik Elemanı Batman Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği bünyesinde çalışacağı ifade edildi.

 

Türkiye`de bulunan üniversiteler ile bunlara denkliği kabul edilen yurtdışında kurulu üniversitelerin ziraat fakültesi zooteknik bölümü, veteriner fakülteleri, ziraat fakültelerine bağlı meslek yüksekokullarının hayvancılık bölümleri ile veteriner sağlık teknikerliği mezunu, veteriner sağlık/ziraat teknisyeni (Hayvan Sağlığı Alanı) bölümlerinden mezun olanların başvurabileceği belirtilen açıklamada, müracaatların Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne yapılması istendi.

 

Başvuru tarihlerinin 15.10.2012 - 02.11.2012 olduğu kaydedilen açıklamada, sınav tarihinin 7.11.2012 Saat: 10.00`da yazılı ve sözlü olacağı belirtildi. (M.Enes İmir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir