• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bin kişiye Sıcak Yemek Dağıtılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aşevi Projesi ile bin kişiye 320 gün süre ile sıcak yemek dağıtım yapılacak olan yemek fabrikası açtı.

 

Organize Sanayi Bölgesinde yapılan yemek fabrikası saat:12.30`da Vali Arslan, Vali yardımcıları ve bazı kurum müdürlerinin katılımı ile açıldı.

 

Açılıştan sonra yemek fabrikasını gezen vali Arslan yetkililerden bilgi aldı ve ilk sefer taslarını doldurdu.

 

Vali Arslan yaptığı açıklamada, \"Her gün bin kişiye yemek dağıtımı yapılacak. Açılan bu yemek fabrikasından, mutfağı olmayan, yaşlılara ve gerçekten ihtiyacı olan ailelere yemek verilecektir. Çalışacak durumda olan aileler bu kapsama girmeyecektir. Bu çok güzel bir proje ve önemli bir projedir. Yapılan bu işin parasal boyutu bir tarafa, sevap boyutu da var. İnşallah bu proje iyi olur ve eğer güzel olursa gelecekte daha da güzel projeler yapacağız\" dedi.

 

Vali Arslan misafirlerle birlikte fakirlere dağıtılacak yemeklerden birlikte yediler. Yemek dağıtım işini alan firma yetkilisi, yemeklerin fakirlerin evlerine üç araçla teslim edileceğini ve burada her türlü tedbiri aldıklarını ve amaçlarını çaresiz insanlarımıza yemeklerini evlerinde sıcak yemeklerini vermektir\" şeklinde konuştu. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir