• DOLAR 32.598
  • EURO 34.931
  • ALTIN 2438.467
  • ...
Çaresiz Babanın Yardım Çığlığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Doğan Gergen, kendisinin de Şırnak`ta askerlik görevi sonrasında epilepsi olduğunu, bir süre önce ise 10 yaşındaki kızına talasemi teşhisi konulduğunu söyledi.
 
Kızının Ankara Dışkapı Çocuk Hastanesinde tedavi olduğunu, doktorların ilik nakli yapılması gerektiğini söylediğini belirten Gergen, "43 bin TL olan tedavi masrafının 28 bin TL`sini topladım. Kalan 15 bin TL için Şırnaklı hayırseverlerden yardım bekliyorum" dedi.
 
Gergen, 1999 yılında Şırnak namaz dağında askerlik görevini yaparken çıkan çatışmada 6 asker arkadaşının gözleri önünde vurulduğunu ve bundan sonra eplilpsi (sara) hastalığına yakalandığını ifade ederek, "Ben kendi hastalığımı düşünmüyorum ilaçları ucuzdur tedavisi de yoktur. Yalnız çocuğumun aylık Kemoterapi (beyazkan) ve ilaç masrafları aylık bin 500 TL civarında tutmaktadır."
 
Gergen bu masrafları ödeyecek gücünün olmadığını söyleyerek hayırseverlerden yardım eli uzatılmasını bekliyor.
 
Kızının yaşayabilmesi için ilik naklinin şart olduğunu anlatan Gergen, şunları kaydetti: "İlik nakli için 43 bin TL gerekiyor. Emniyet ve jandarma teşkilatları, özel hastane, bazı eczacılar, okullar ve doktorların desteğiyle 28 bin TL topladım. Kalan 15 bin TL için hayırseverlerin desteğini bekliyorum. Bu destek verilmediği takdirde 10 yaşındaki kızım göz göre göre ölecek. Ben hastalığımı düşünmüyorum, sadece kızımı düşünüyorum."
 
Gergen son olarak, kızı için yardım etmek isteyenlerin kendisine 0542 442 28 78 numaralı telefondan ulaşabileceklerini söyledi. (Delil Oğurlu - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir