• DOLAR 32.335
  • EURO 35.062
  • ALTIN 2308.378
  • ...
İzmir`de İndirimli Ulaşım Kartları İçin Vize Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Araya girecek 6 günlük bayram tatilinin ardından geriye \"sadece iki iş günü\" kalacağını hatırlatan yetkililer \"vize işlemlerini tatil sonrasına bırakmayın\" uyarısında bulunuyor.

ESHOT`a bağlı toplu ulaşım araçlarından indirimli faydalanan kişiselleştirilmiş öğrenci ve öğretmen kartı sahipleri için 2012-2013 dönemi vize işlemleri, 31 Ekim 2012 günü mesai bitiminden itibaren sona eriyor. Mevcut kartların geçerliliğinin devam etmesi için vize işleminin bu tarihe kadar yapılması gerekiyor. Vize işlemi yapılmayan kartlar 1 Kasım 2012 tarihinden itibaren kullanıma kapanacak.

ESHOT Genel Müdürlüğü yetkilileri, 24 Ekim`de başlayacak 6 günlük bayram tatili sonrası vize işlemi için sadece 2 günlük bir zaman kalacağını ve kalan kısıtlı sürede gişelerde aşırı yoğunluk yaşanabileceğini hatırlatarak, işlemin son günlere bırakılmamasını önerdi.

Kart vizeleri, Konak Katlı Otopark altındaki 3 ayrı büroda, Karşıyaka Vapur İskelesi, Bornova Metro İstasyonu ve F.Altay Aktarma İstasyonu`nda kurulan vize işlem bürolarında yapılıyor. (İlyas Yıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir