• DOLAR 32.555
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2430.084
  • ...
AK Parti`den Saldırılara Kınama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Önceki gün Silvan İlçe Başkanı Hacı Nedim Kılıçaslan`a ait taş ocağının gece saatlerinde saldırıya uğrayarak iş makinelerinin yakılması üzerine bir açıklama yapan Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, "Sadece bu olay değil, bundan önce de İstanbul, Adana, Yüksekova, Van ve Diyarbakır`da partimizin seçim lokali ve araçlarına yönelik olarak bir süredir başlayan saldırıları kınıyoruz." dedi.

 

Daha önce Diyarbakır İl Başkanlığı binası, Yüksekova seçim bürosu, İstanbul`da Beylikdüzü ve Zeytinburnu`nda seçim büroları, Van`da seçim lokali, Adana Kozan ve merkezde seçim lokali ve parti konvoyuna saldırıların yapıldığını hatırlatan Güneştekin, Seçim sathı mailine girilen bu dönemde özellikle saldırıların yoğunlaştığı ve bu saldırıların belli amaçlar uğruna başlatıldığına dikkat çekerek, "Hem bölge hem ülkede kargaşa ortamı oluşturulmaya ve bu kargaşadan belli çıkarlar sağlayamaya çalışıldığını artık tüm vatandaşlarımız bilmektedir.

Ancak bilinmelidir ki bu olayları yapan odak ve failler vatandaşların sağduyusuyla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bizler ülkede barış ve kardeşlik ikliminin yayılmasını temenni ediyoruz. Seçimlerin huzur ve barış ortamı içinde yapılmasını arzu ediyoruz. Bu vesileyle bürolarımıza saldırıyı gerçekleştiren ve kargaşa ortamı oluşturmaya çalışanları bir kez daha kınıyor ve konuyu kamuoyunun takdirine sunuyoruz" şeklinde konuştu.

M.Sıddık Demir-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir