• DOLAR 32.494
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2436.79
  • ...
İnternetli Televizyonlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hızla gelişen ev teknolojileri birbirine entegre olarak yeni ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Japon teknoloji devi Sony, televizyonlarda internet kullanımını mümkün kılan yeni TV serisini tanıttı.

Sony`nin yenilikçi 2011 Internet TV serisi, artan İnternet içerikleri, akıllı bağlantı özellikleri ve gelişmiş ağ seçenekleri ile TV deneyimini yeniden tanımlıyor. 2 ve 3 boyutlu geliştirilmiş Full HD görüntü kalitesi, İnternet TV bağlantısı ile izleyicinin de birebir içinde olduğu tamamen etkin bir izleme deneyimi ve çevrimiçi eğlence keyfi sunuyor.

Söz konusu ürünler, TV`leri ile geleneksel pasif izleme şeklini bütünüyle değiştirerek, tamamen aktif bir TV izleme deneyimi sunuyor. Ayrıca, seyircilerin sadece TV izlemekle kalmayıp içeriğe de dahil olarak kendi TV izleme deneyimini kendileri oluşturması imkanını tanıyor. Sony, televizyon deneyimini yeniden tanımlayan, Türkiye pazarında satışa sunacağı birbirinden özel tam 27 Bravia Internet TV modelini düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Ayrıca, televizyon dünyasının geleceğine ilişkin hedef ve yatırımlarını paylaştı. Tanıtım toplantısında konuşan Sony Avrupa Teknik Pazarlama Kıdemli Yöneticisi Tim Page, İnternet içeriği, akıllı teknoloji ve özellikler, insanların TV hakkındaki düşüncelerini değiştirecek.

Şimdi televizyonunuz ev eğlencenizin gerçekten merkezi haline geliyor ve televizyon deneyimi yeniden tanımlanıyor" dedi.

Ajanslar

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir