• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van`da `Bu Benim Eserim Proje` Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - 2012-2013 eğitim-öğretim yılında, VIII. İlköğretim Öğrencilerine Yönelik Matematik, Fen ve Teknoloji-Bu Benim Eserim Proje Çalışması, 12 bölge merkezi ve bunlara bağlı iller olmak üzere ülke genelinde tüm ortaokulların 6. 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nde toplantı yapıldı.

"Bu Benim Eserim Proje" toplantısına Van`daki beş eğitim bölgesinde görev yapan matematik, fen ve teknoloji ders öğretmenleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Biriminde görevli öğretmenler Hakan Durğun ile Nurcan Alpaslan katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Uzmanı Hakan Durğun ve Nurcan Alpaslan başvuru süreci ve proje örnekleri hakkında genel bilgiler sundular.

Konu hakkında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, "Öğrencilerimizin okullarımızdaki eğitimlerine daha çok katkı sağlamaları, ufuklarını derinleştirmek ve yaşama geniş bir perspektiften bakmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen, `Bu Benim Eserim Proje` çalışmalarının 2012 Bölge finali Batman`da yapılmıştı. İl olarak deprem sürecini yaşamış olmamıza rağmen Müdürlüğümüzün Proje ekibi ve öğretmenlerimiz gayretleri ile öğrencilerimizi Bölge Sergisine gönderdik. 2013 `Bu Benim Eserim Proje`leri kılavuzunun yayımlanması ile birlikte proje ekibimiz ve öğretmenlerimiz çalışmalara başladılar. Bu gayretli çalışma ile öğrencilerimizden en üst düzeyde katılım bekliyorum" dedi.

"Bu Benim Eserim Proje"lerinin başvurularının 24 Eylül 2012-01 Şubat 2013 tarihleri arasında http://tegm.meb.gov.tr/bubenimeserim/ web adresinden yapılacağı belirtildi.
(Mahmut Aytekin-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir