• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Zeytinburnu-Der`in Meal Sınıvları Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Derneğimizin üyesi olduğu Kur`an Nesli Platformu`nun heryıl düzenlemiş olduğu Ödüllü Kur`an ilimleri ve Meal yarışması tüm hızıyla devam etmektedir.

Zeytinburnu ilçe sınırları içerisinde bez afişler, duvar afişlerine sıksık rastlamak mümkündür. Cami önlerinde, cadde ve sokaklarda dağıtılan el ilanları ile halkımızı sınav hakkında bilgilendirdik.

Sınavda 25 sorunun sorulacağı Kuran Nesline Kuran İlimleri kitabı her cuma günü Ebubekir AKKILIÇ Hoca kitaptan çıkabilecek sorulara dikkat çekerek daha ayrıntılı olarak yarışmacıları hazırlamaktadır.

Dernek başkanımız Naif DAMAR `Kur`an terbiyesi alan gençlikten zarar gelmez. Sosyal çöküntünün ana maddesi Kur`an`dan uzak nesillerin yetiştirilmesinden kaynaklanıyor. Kur`an-ı Kerimin hayatımızın her alanına hükmettiğini, bütün sorunların tek çözüm kaynağıdır. Örneğin; Anne ve babanıza öf bile demeyin ayetine dikkat çekerek Allah (c.c.) Kur`an ile terbiye olunmanın gereksinimini görmemezlikten gelemeyiz. Damar, bu tür yarışmaların hazırlıkları, deneme sınavları katılımcıları rahmet deryasında yüzen bir geminin bir kaptanıdır. Dernek üye ve gönüllülerin 15 yaş ve üstü bay ve bayanların herkesin katılmasını istedi.Ayrıca Derneğimizden Umre Ödülü kazanan yarışmacılara süpriz ödüllerinin olduğunu, İstanbul ili puan sıralamasında ilk 10 kişiyede süpriz ödüllerinin olduğunu söyledi.

Zeytinburnu-Der

Bu haberler de ilginizi çekebilir