• DOLAR 32.582
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2416.345
  • ...
Ümmet Suskun Kalmadı Ey Hüseyn Can
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Senin şehadetini yaşatacak gençler var... O gençler zindanları medreseyi yusuf`a çevirdiler. Ebedi hayatı kendilerine hedef edindiler.. Bu gençler kor olan o yakıcı ateşten bir gömlek giydiler. ``meyveyi kabuk, ruhu ceset, yüreği iman korur dediler. Ve yürüdüler korkmadan zalime korkulu rüya oldular..


Bu yiğit erler şehadet parmağını semaya kaldırarak: ``Allahtan başka yar, Muhammed’den (sav)` den başka yoldaş aramayız dediler... Ve onların dillerinden düşmeyen bir duası vardı`` ya Rab, Şehadet şerbetini bana da nasip et`` diye bir Yakarış Bir Haykırış ve çektiler dizginleri artık kendileri dursa da imanları durmayacaktır.
Yeri yırtarcasına bir yürüyüş bir direniş, göğü yırtarcasına başları dik ve atıldılar zalimin tepesine ey hüseyn can.
Çünkü ey hüseyn can en iyiler bu yolda can verince, yüz bin yiğitler meydanları doldurdular...
Yalnız ve başladığı yerde kalmadı dalga dalga şehir şehir yayıldı coğrayaya. Ve kervan yola düşmüş gidiyor Gönüller bedenden önce koşup gidiyor. Anaya babaya yara olan ayrılık hasreti kavursa da onları davaya olan Aşkları gönülden akıp galeyana getiriyor... Sevinsin mi, hüzünlensin mi ya Rab bilmiyor. Tek bildiği içindeki intikam duygusu ve dava aşkı onu alıp götürüyor... Çünkü Hüseyn aşkıyla Canın gözyaşıyla coşup gidiyor.

İste dal budak saldılar..ve işte geliyorlar gör bak saçtıgın tohumlar filize durdu. islam düşmanı hainler azdıkca azdı..

Ey rehberim bekle şahlandı o gençler, haddi aşan zalimlere Kurdistanı murdar edip kafir devrim Marksist Ateist Allah` sızlara karsı islam` ın zaferine kadar cihad eden, sana verilen ahde sadık kalan yiğit erler var..........
Ey Hüseyncan bu davayı bırakmayan Hüseyinlerimiz hala var ve günden güne artacaktır inşAllah.
``Müminler içinde, Allah`a verdikleri sözde duran nice erler var. İşte onlardan kimi sözünü yerine getirip o yolda canını vermiştir; kimi de (şehitliği) beklemektedir. Onlar hiçbir şekilde (sözlerini) değiştirmemişlerdir." (Ahzab 23)

Meryem Koca / Diyarbakır - Yaş: 26

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir