• DOLAR 32.334
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2285.658
  • ...
İstanbul`da Cinayet!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay akşam saat 17,00 sıralarında Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak Sultan Apartmanı 5. kattaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, üniversiteli Fatmanur Ç., evde olduğu sırada apartmanın internet bağlantılarını yapan bir kişi tarafından elleri ve ayakları bağlandıktan sonra boğularak öldürüldü. Genç kızın ev arkadaşı gece 22,00 sıralarında geldiğinde eve giremeyince korkunç manzara ortaya çıktı.

Kapıyı açamayan Fatmanur Ç.`nin ev arkadaşı, durumu polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çilingirle eve girerek genç kızın ellerinin ve ayaklarının bantla bağlandığını ve boğularak öldürüldüğünü tespit etti.

Genç kızın üniversite okumak için Antalya`dan geldiği ve yaklaşık bir ay önce evi kiraladığı öğrenildi. Apartman sakinleri, dairelere internet bağlayan kişinin, daha önce de genç kızı sürekli rahatsız ettiğini belirtti. Üniversiteli genç kızın karşılık vermemesi üzerine cinayet zanlısının evde Fatmanur Ç.`nin yalnız olduğunu öğrendikten sonra içeri girip tecavüz ettikten sonra boğarak öldürüldüğünü iddia ettiler.

Genç kızın arkadaşı ve komşularının, apartmana internet bağlayan kişiden şüphelendiklerini polise söylemesinin ardından apartmanın güvenlik kamera kayıtları incelendi. Kamera kayıtlarında şüpheli şahsın görüntülerini tespit eden polis ekipleri, zanlının yakalanması için operasyon başlattı. Polis ekipleri cinayeti işlediği iddia edilen şahsı kısa sürede yakalayarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında genç kızın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. Cihan

Bu haberler de ilginizi çekebilir