• DOLAR 32.543
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2425.148
  • ...
Sivas`ta İki İşçi Göçük Altında Can Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Alınan bilgiye göre, hastane morgu yanındaki alanda, toprak altında biriken suyu tahliye etmek amacıyla drenaj çalışması başlatıldı. Drenaj borularının döşendiği sırada göçük meydana geldi.

Göçük sonucu iki işçinin toprak altında kaldığı belirtildi. İşçilerin kurtarılması için iş makineleriyle çalışma başlatıldı. Hastaneye çok sayıda arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri ve özel güvenlik görevlileri de çevrede tedbir aldı. CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Toprak altında kalan 2 işçinin de cenazesine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yakınındaki alanda drenaj borularının döşenmesi sırasında göçük meydana geldi.

Olayda, Cavit Yıldız ve Harun Şimşek (40) adlı işçiler göçük altında kaldı. Bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen göçük altındakilerin yakınları sinir krizleri geçirdi.
Kurtarma çalışmalarında önce Harun Şimşek`in, ardından Cavit Yıldız`ın cenazesine ulaşıldı. Cenazeler morga kaldırıldı. AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir