• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Şırnak Üniversitesinde Akademik Kurul Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK- Rektör Prof. Dr. Ali Akmaz`ın da katıldığı akademik kurul toplantısında konuşan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Demirbaş, gelecek dönem için hedeflerinin yüksek lisans eğitimini başlatmak ve maden ile elektrik-elektronik bölümlerini açmak olduğunu söyledi.

 

Şırnak Üniversite konferans salonunda düzenlenen toplantıya Rektör Prof. Dr. Ali Akmaz`ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aslan Tekinsoy, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Demirbaş, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Dilan Alp, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Namık Ak, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Adem Ahıskalı, Şırnak MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaer ile Mühendislik Fakültesinde görev yapan öğretim görevlileri, araştırma görevlileri katıldı.

 

Burada konuşan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Demirbaş, gelecek dönem için hedeflerinin yüksek lisans eğitimini başlatmak ve maden ile elektrik-elektronik bölümlerini açmak olduğunu söyledi. Dekan Prof. Dr. Demirbaş konuşmasını şöyle sürdürdü; \"burada bulunmamızın nedeni, mühendislik fakültesi olarak geçen dönemde ne yaptık, neleri başardık, hangi noktalarda eksik kaldık? Gelecek için hangi hedefleri önümüze koyacağız, önceliklerimiz neler olacak? Ve elbette fakülte olarak gerek öğretim üyelerimizin ve gerekse de öğretim görevlisi, asistan arkadaşlarımızın sorunları ve taleplerini masaya yatırmaktır. Üniversitelerin gelişimi uzun soluklu bir koşudur. Bu yolculukta tüm kadromuzla biz varız. Gelecek dönem için öncelikli hedefimiz, yüksek lisans eğitimini başlatmak ve madem ile elektrik-elektronik bölümlerini açmak olacaktır. biz, inşaat ve enerji mühendisliği bölümlerini açarken bu kadar rağbet göreceğimizi düşünmüyorduk, gerçektende. Ama şuan her iki bölümümüz tümden dolu ve bu rağbet büyük üniversiteler de bile yok.\"

 

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Demirbaş`ın konuşmasının ardından fakültede görevli öğretim üyesi, görevlisi ve araştırma görevlileri karşılıklı Asorunlarını, hedef ve eksikliklerini dile getirdi.(Delil Oğurlu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir