• DOLAR 32.381
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.131
  • ...
Basın Kutsal Topraklarda Hizmet Verecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu kapsamında kutsal topraklarda yaşanan Hac heyecanını Türkiye`ye aktarabilmek üzere bölgede görev yapacak basın mensuplarına bu yıl ilk kez internet medyası, FM radyo ve yerel basın temsilcileri de eklendi. 2012 Yılı Hac Organizasyonu için oluşturulan Basın Merkezinde, ulusal ve yerel basın, internet medyası ve ulusal radyoları temsil eden 36 basın mensubu görev yapacak.

 

Kanallara Canlı Yayın İmkânı

Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Merkezi bünyesinde oluşturulan canlı yayın ekibi, donanımlı canlı yayın aracı ile kutsal topraklarda görev yapacak basın mensuplarına 15 gün boyunca canlı yayın imkânı sunacak. Bu sayede basın mensupları ana haber bültenlerine bağlantı kurabilecek. Ayrıca, arife günü Arafat`taki vakfe duası canlı olarak ekranlara yansıyacak.

 

Bu yıl ayrıca Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşeliği ile gerçekleştirilen koordinasyon sayesinde Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Merkezi, uluslararası basın mensuplarının da istifadesine sunulacak. (Veysi Çetik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir