• DOLAR 32.571
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2424.157
  • ...
Gençlerden Kan Bağışına Çağrı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Çevre-Sağlık Çalışma Grubu ve Türk Kızılayı Bursa Şubesi işbirliğiyle 15-19 Ekim tarihleri arasında `Damlaya Damlaya Can Olur` sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenleniyor.

 

Tek kaynağı insan olan kanın, acil değil sürekli ihtiyaç olduğuna dikkat çekmek amacıyla Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Türk Kızılayı ortaklığında BurSanat Eğitim ve Gençlik Derneği, Tanıtım Gönüllüleri Derneği, Bursa Karacabeyliler Derneği, Uludağ Üniversitesi Çevre, Hukuk, Sosyoloji ve Uluslararası İlişkiler Toplulukları desteğiyle `Damlaya Damlaya Can Olur` kan bağışı kampanyası düzenleniyor. 15-18 Ekim tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi`nde, 19 Ekim tarihinde ise Kent Meydanı`nda açılacak kan toplama noktalarında vatandaşlar bağışında bulunabilecek.

 

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Darılmazlar, kan vererek toplumsal bir görevi yerine getirmek istediklerini belirtti. Kan bağışının hem kişilerin kendi sağlığı, hem de ihtiyaç sahibi hastalar için hayati önem taşıdığının altını çizen Darılmazlar, `Damlaya Damlaya Can Olur` kan bağışı kampanyasına herkesi davet etti.

(Zeki Aras/Furkan Bingöl- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir