• DOLAR 32.557
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2424.877
  • ...
 Kıyıya Vuran Esrarengiz Dev Göz!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Pompano Beach`te sahile vuran dev göz kafaları karıştırdı. Kumsalda rutin yürüyüşlerinden birini yapan Gino Covacci tarafından bulunan gözün hangi canlıya ait olduğu şimdilik bilinmiyor.

Gözü bulan kişi olan Covacci, yerel gazetelerden Sun Sentinel`e yaptığı açıklamada, "gözün dalgaların üzerinde gidip geldiğini, ne olduğunu ilk başta anlamadığı küre şeklindeki cismi tekmelediğini, ancak kürenin geri geldiğini" ifade etti.

Covacci, gizemli gözü buzdolabına kaldırdıktan sonra polisi aradı ve polis aracılığıyla Florida Balık ve Vahşi Doğa Koruma Komisyonu`yla temas kurdu. Gözü inceleyen komisyonun sözcüsü Segelson, gizemli gözün beyzbol topundan daha büyük olduğunu ifade etti ve mavi rengin gözün sahibi hakkında bir ipucu olabileceğini kaydetti.

Bazı uzmanlar, gözün dev bir mürekkep balığı veya kılıçbalığına ait olabileceğini düşünürken, bazılarına göre bu imkansız çünkü gözün etrafında kemik yapısı var ancak ahtapot ve mürekkep balığı omurgasız hayvanlar olarak biliniyor. Merak edilen bir diğer konu da dev mavi gözün karaya nasıl vurduğu...

NTV

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir