• DOLAR 32.593
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2498.663
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- 13Eylül Cumartesi Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

Olay Gazetesi: Biz Bunları Yeterli Bulmuyoruz

AKParti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, TBMM Genel Kurulu`nda \"Muhtarların Özlük Hakları\" ile ilgili bir konuşma yaptı. Konuşmasında muhtarlara önem verdiklerini ifade eden Gök, \"Biz muhtarların sosyal güvenlik priminin özlük haklarının iyileştirilmesine, binalarının yenilenmesine ve bilgisayar verilmesine kadar birçok katkı sağladık. Biz bunları yeterli bulmuyoruz\" şeklinde konuştu.

Çalıntı Araçlar Ele Geçirildi

Şanlıurfa`da, şase numaraları ağır hasarlı araçlarla değiştirilip piyasaya sürülen 16 çalıntı araç polisin düzenlediği operasyonla ele geçirildi. Olayla ilgili 44 kişi gözaltına alındı.

İpekyol Gazetesi: Belediye Sınırları Makamlara Göre Çizilsin

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Gökhan Gökmen, belediye sınırlarının yanlış çizildiğini iddia etti. Yanlışın düzeltilmemesi durumunda ortaya büyük sıkıntıların çıkabileceğini işaret eden Oda Başkanı Gökmen, Balıklıgöl Platosu ve içerisinde bulunan Hz. İbrahim Makamının Haliliye sınırları dışında bırakıldığını, bu durumun Şanlıurfa için hayati önem taşıdığını, TBMM`de tasarının kabulünden önce yeniden sınırların belirlenerek kararlaştırılmasını beklediklerini söyledi.

Fakıbaba`nın Övdüğü Şirket Binlerce Kişiyi Mağdur Etti

Önceki aylarda meslek oda başkanları ile düzenlediği basın toplantısında Şanlıurfa`nın cazibe merkezi olduğunu ve yatırımcıların ilgisini çektiğini Fİ Yapı`yı örnek göstererek açıklayan Başkan Fakıbaba`nın bahsettiği Fİ Yapı`nın binlerce vatandaşı mağdur bıraktığı açıklandı.


El Ruha Gazetesi: Yol İş Sendikası`na Yeni Hizmet Binası

Türkiye Yol İş Sendikası tarafından yeni yaptırılan Şanlıurfa 1 Nolu Hizmet Binası Vali Celalettin Güvenç`in katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şanlıurfa Barosunda Seçim Heyecanı

Şanlıurfa Barosu`nda yarın yapılacak seçim çalışmaları devam ediyor.

Sembol Gazetesi: 16 Çalıntı Araç Ele Geçirildi

Şanlıurfa`da şase numaraları ağır hasarlı olan araçlarla değiştirilerek piyasaya sürülen 16 çalıntı araç ele geçirildi.

Suriye`den Getirilen Koyunlara Dikkat

Kurban Bayramı yaklaşıyor. Bundan dolayı kurbanlık koyunlarda kendini göstermeye başladı. Ancak Suriye`den kaçak yollarla ülkemize sokulan ve Şanlıurfa`da kurbanlıkların yaklaşık yüzde 30`unu oluşturan Suriyeli kurbanlıklarla ilgili kasaplardan uyarı geldi.

 

Şanlıurfa Anadolu Gazetesi: Halk İle İyi İletişim Kurmak İçin Şoförlere Seminer Verildi

Şanlıurfa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü`nce belediye personeline ve BELSAN A.Ş.de görevli şoförlere hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında \"Halkla İlişkiler ve İletişim konulu bir seminer verildi.

Göç Sırasına Ürdün ve Lübnan`a Giden Var

Şanlıurfa AKParti Belediye Meclis Üyeleri, iç savaşın yaşandığı Suriye halkına ulaştırılmak üzere kuru gıda ve giyecek yardımı toplama kampanyası başlatıyor. (Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir