• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Engelliler Hayatın Her Alanında Olmalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Valisi Yılmaz Arslan, ortopedik engelli Çiçek Akbaş ve Şakir Velioğlu çiftinin düğününe katılarak nikah şahitliği yaptı.

Sena Düğün Salonu`nda yapılan görkemli düğüne katılan Vali Arslan`ı Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Fatma Zehra Atay, dernek üyeleri, engelli dernekleri temsilcileri, kamu kurum yöneticileri ve çiftin yakınları karşıladı.

Engellilerin sosyal hayata kazandırılması ve aile hayatı kurmaları amacıyla Batman Valiliği ve Ortopedik Engelliler Derneği`nin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje çerçevesinde evlendirilen genç çiftin nikah şahitliğini Vali Yılmaz Arslan, Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu ve Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ile birlikte yaptı.

Vali Arslan, nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını geline verirken, evli çifte altın hediye etti. Vali Arslan, gelin ve damada Başbakanın 3 çocuk tavsiyesini hatırlatmayı da ihmal etmedi.

Nikahın ardından yaptığı konuşmada Vali Arslan,\"Hayatının en anlamlı ve mutlu anlarından birini yaşadığını belirtirken, engelli insanların engelli olmayan insanlar kadar hayatın her alanında var olması gerektiğinin\" altını çizdi.

Dernek Başkanı Fatma Zehra Atay, Vali Yılmaz Arslan`ın engelli genç çiftin dünya evine girmesi için başta ev eşyaları olmak üzere, ilk günden itibaren her türlü desteği sağladığını belirterek, bu fedakarlığı hiçbir zaman unutamayacaklarını kaydetti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir