• DOLAR 32.312
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2278.631
  • ...
Bağcılarlılar `Beyaz Gezi` İle İlçelerini Tanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Bağcılar Belediyesi, ilçeyi tanımaları için vatandaşlara yönelik geziler düzenliyor. "Beyaz Gezi" adı altında gerçekleştirilen geziye isteyen herkes katılabiliyor. Bağcılar Belediyesi`nden başlayan gezi kapsamında, ilçedeki önemli tesisler geziliyor ve rehberler geziye katılan vatandaşlara tesislerin tanıtımını yaparak nasıl yararlanabilecekleri hakkında bilgiler veriyor.

Yaz tatili dolayısıyla ara verilen gezilere Ekim ayı itibariyle yeniden başlandı. Geziye katılmak isteyen vatandaşların, kendi mahallelerinde faaliyet gösteren mahalle konağına müracaat etmesi gerekiyor.

Bağcılar`ın 746 bin 650 nüfusu ile İstanbul`un en büyük ilçesi olduğunu söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, belediye olarak önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.
 
"Bu hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için yapıyoruz" diyen Çağırıcı, "Vatandaşlarımız, ücretsiz yararlanabilecekleri bu tesislerimizden habersiz. Onun için `Beyaz Gezi` adı altında geziler gerçekleştiriyor ve tesislerimizi vatandaşlarımıza tanıtıyoruz. Mesela kültür merkezlerimiz var ve buralarda ücretsiz sinema gösterimleri yapıyor, tiyatrolar sahneliyoruz. Bu hizmetlerimiz tamamen ücretsiz. Beyaz Gezi ile vatandaşlarımıza bu tesislerimizin tanıtımını yapıyor ve buralardan nasıl yararlanabileceklerine ilişkin bilgiler veriyoruz" dedi. (Mehmet Kahraman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir