• DOLAR 32.546
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2425.897
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN BASIN.COM; `ÖNDER`den İmam Hatiplilere Eğitim Seti Hediyesi`
Eğitime Önderlik Ediyoruz projesi kapsamında Türkiye`deki İmam Hatip Ortaokullarını gezen İmam-Hatip Liseleri Mezunları Mensupları Derneği (ÖNDER) yetkilileri, Batman`da 400 öğrenciye içinde defter, elifba, kalem ve flaş bellek bulunan eğitim seti hediye etti.
`Candan Hoca İlmiyle Amil Olan Bir Alimdi`
Molla Enver Kılıçarslan, geçtiğimiz günlerde vefat eden Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi İlahiyatçı Abdulcelil Candan`ın ilmiyle, ahlakıyla, malıyla ve canıyla yüce Allah`a gerçek manada teslim olduğunu söyledi.

BATMAN UMUT GAZETESİ; `Baro`dan Destek ve Kınama`
Batman Barosu Başkanı Av.Yusuf Tanrıseven, yaptığı yazılı açıklamada, BDP`nin organize ettiği basın açıklamasında çıkan olaylarda polisin basın çalışanlarına yönelik müdahalesini kınadı.
`Evleri Yıkılanlar: \"Mağdur Edildik`
Batman`da önceki gün yol çalışmaları kapsamında yapılan çalışmalarda evleri yıkılan aileler evlerin eşyaları ile birlikte yıkıldığını ve mağdur edildiklerini ifade ettiler.

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `Okul Var Malzeme Yok`
Bu yıl eğitim ve öğretime başlayan Adem İlkkılıç İlkokulu ve Ortaokulu`nun öğretmen odasında sandalye olmadığı için öğretmenlerin işlerini okul kantininde yürüttüğü belirtildi.
`TPAO`dan Bin Dinamit Kapsülü Çalındı`
TPAO`nun deposundaki hırsızlık nedeniyle 3 güvenlik görevlisi gözaltına alındı.

BATMAN MEDYA GAZETESİ; `Beşiri`de 86 Yıllık Park Özlemi Bitiyor`
86 yıldır çocuk parkının bulunmadığı Beşiri ilçesinde belediye harekete geçti. Ak partili Beşeri Belediye Başkanı Sait Karabulut, ilk etapta ilçeye iki park kazandıracaklarını ve 86 yıllık özlemi bitireceklerini söyledi.
`Kimsesizler Mezarlığına Gömüldü`
Yaklaşık 3 ay önce, Bakan Mehmet Şimşek`in köyü olan Gercüş`e bağlı Arıca Köyünde ortaya çıkan bir kadına ait olduğu belirlenen kemikler, kimsesizler mezarlığında toprağa verildi.

BATMAN POSTASI GAZETESİ; `Kırsal Kalkınma Hibeleri Anlatıldı`
Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABIGEM) ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), işbirliğiyle \"Kırsal Kalkınma Hibeleri\" Paneli düzenlendi.
`Sason Balı Artık Market Raflarında Yerini Almalı`
Batman Valisi Yılmaz Arslan, ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sason`a ziyaret gerçekleştirerek, kamu kurumlarını gezdi, temel attı ve yapımı devam eden kamu inşaatlarını inceledi.

BATMAN GAZETESİ; `Güneydoğum Çalıştay Yaptı`
Güneydoğum Derneği, sokakta çalışan çocuklar için merkez kurulması amacıyla \"Batman`da Sokakta çalışan çocuklar merkezi\" kurulması çalıştayı düzenledi.
`1000 Dinamit Kapsülü Bulundu`
3 gün önce TPAO`ya ait Batıraman petrol sahasında bulunan Dinamit deposunun kapısını kırarak içeri giren ve 1000 civarında dinamit kapsülünü alan meçhul kişiler, çaldıkları malzemenin büyük bir kısmını yeni çevre yolunun kenarına attılar.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `Batman`da Elektrik Kesintisi`
Batman`a İletim hatlarındaki arıza nedeniyle elektrik verilmeyecek.
`Çocuklar Sokaklardan Alıkonulacak`
Çalıştaya kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarından yoğun ilgi.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `Taşeron İşçilerinin Dikkatine!
Batman`da da çeşitli kurumlarda çalışan ve genelde düşük maaş ve sosyal haklardan mahrum olarak çalışmak zorunda kalan yüzlerce taşeron işçisini yakından ilgilendiren yeni bir yasa önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşüldü.
`Sokak Çocukları Çalıştayı Yapıldı`
Güneydoğum Derneği tarafından dün TPAO Eğitim ve Konferans Salonunda `Batman`da Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi Kurulması Çalıştayı` gerçekleştirildi.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `Öğrencilerin Tutuklanmasını Kınandı`
Batman Tabipler Odası, KCK operasyonu kapsamında 13 tıp öğrencisinin tutuklanmasını basın açıklaması yaparak, protesto etti.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `86 Yıl Sonra Park!`
86 Yıllık ilçede park olmayınca Belediye, ilk kez iki parkın yapımı için kolları sıvadı. Batman`a 13 kilometre yakınlığındaki Beşiri ilçesinin dört mahallesinde tek bir parkın olmaması Belediye Başkanı Sait Karabulut`u harekete geçirdi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir