• DOLAR 32.545
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2476.872
  • ...
Küçükçekmece`de Pompalı Dehşeti: 2 Ölü 1 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


İSTANBUL - Küçükçekmece`de yaşanan bir kavga sonrası evinden pompalı tüfeğini alarak gelen bir kişi dehşet saçtı. Rastgele arkadaşlarının üzerine ateş eden şüpheli olay yerinden kaçarken, 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi ağır bir şekilde yaralandı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Menekşe Sahil İç Kumsal mevkiinde meydana geldi. İddialara göre, alkol alan 6 kişi arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma başladı. Tartışma daha sonra yumruklu kavgaya dönüştü. Kavga sonrası evinden pompalı tüfeğini alan ismi belirtilmeyen bir kişi, arkadaşlarının yanına gelerek etrafa rastgele ateş açtı. Çevrede bulunanlar korkuyla sağa sola kaçışırken, zanlı da olay yerine geldiği aracına binerek kaçtı. İhbar üzerine kısa sürede Küçükçekmece`den olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralı Ömer Kutlu (44)`yu alarak özel Rumeli Hastanesi`ne kaldırdı. Diğer ambulanslarla aynı anda olay yerine gelen polis ekipleri Teoman Öztorun (37) ve Bora Öndüç (36)`ün cesetleriyle karşılaştı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan incelemede Bora Öndüç`ün emekli bir emniyet mensubunun oğlu olduğu ve Aksaray`da yedek parça dükkanı işlettiği belirtildi. Teoman Öztorun`un ise, evli ve yeni çocuğu olduğu iddia edildi. Olayın görgü tanıklarından bir vatandaş ‘Ben balığa diye geldim. Gördüğüm 6 kişi burada kavga ediyorlardı. Her halde bu kavganın devamında bu olay olmuş olabilir diye düşünüyorum. Tekne ile denize açıldım 3 el silah sesi duydum ama havai fişek olabilir diye düşündüm ama anladım ki olay olmuş ve 2 kişinin ölü olduğunu öğrendim’ dedi. Olay sonrası polis ekiplerince cinayet mahalline güvenlik şeridi çekerek cesetler üzerinde inceleme yaptı. Olay yeri inceleme polislerinin yaptığı incelemenin ardından cesetler ambulansa konularak Doktor Sadık Ahmet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Failin 50 yaşlarında Nedim isimli bir kişi olduğu iddia edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir