• DOLAR 32.445
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2479.976
  • ...
METEF Fuarı Gerçekleşti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Halk Eğitim Merkezi bahçesinde gerçekleştirilen fuara Vali Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcısı Mehmet Alper Çığ, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, Halk Eğitim Müdürü Abdurrahman Ensari, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Hansu yaptı.

 

Konuşmasında METEF Fuarı`nın önemine değinen Hansu, "Mesleki ve teknik eğitimdeki gelişmeler ile bu eğitimin ulaştığı noktayı gösteren öğretmen ve öğrenci ürünlerini sergilemek, Milli Eğitim Bakanlığı`na bağlı örgün ve yaygın mesleki ve teknik eğitim veren kurumlar arasında bilgi alışverişi ve sürekli bir işbirliği sağlamak, mesleki ve teknik eğitimi kamuoyuna tanıtmak, bu eğitim alanına karşı ilgi ve isteği artırıcı etkinliklerde bulunmak amacıyla kısa adı METEF olan Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı 2007 yılından bu yana düzenlenmektedir" dedi.

 

Hansu, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Merkez Kız Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, 60, Yıl Sağlık Meslek Lisesi, Genç Kız Meslek Lisesi, Mesleki Eğitim Merkezi, Merkez Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğü, Genç Halk Eğitim Merkezi, Solhan Halk Eğitim Merkezi, Karlıova Halk Eğitim Merkezi, Solhan METEM ve Kiğı Halk Eğitim Merkezi`nin METEF`e katıldığını sözlerine ekledi.

Hansu`nun konuşmasının akabinde Proje Tabanlı Beceri Yarışması`nda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Yapılan ödül törenin akabinde Vali Güvençer ve beraberindekiler hazırlanan stantları dolaşarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Ali Yıldırım - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir