• DOLAR 32.602
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2497.565
  • ...
Hastanın Gözünden 10 Cm`lik Parazit Çıktı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus`ta göz ağrısı şikayeti ile özel bir hastaneye başvuran emekli öğretmen A.Ö`nün (60), göz bebeği içerisinde hareket eden bir cismin olduğu belirlendi.

 

Hastanedeki diğer doktorla durum değerlendirmesi yapan Op. Dr. Harun Yılmaz, hastayı ameliyata aldı. Yapılan operasyonda hastanın sol gözünden 10 cantimetreyi aşan canlı ir parazit çıktı.

 

Yaşadığı olay karşısında hayretler içinde kalan Op. Dr. Harun Yılmaz, şunları söyledi: \"60 yaşında bir bayan emekli öğretmen 3-4 gündür devam eden göz ağrısı şikayeti ile bize müracaat etti. Hastayı muayene ettiğimizde konjoktivit yuvasında bir kızarıklık olduğunu gördük. Gözün beyaz gördüğümüz kısmında yer alıyordu. Ve sonrasında konjoktivit altında hareket eden bir canlının olduğunu fark ettik. Çok şaşırdım. 13 yıllık meslek hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Diğer doktor arkadaşları da çağırdım. Onlara baktırdım, onlar da bir canlı olduğunu gördü. Bir parazit olduğunu düşündük. Bunu ameliyatla çıkardık. Yaklaşık 10 cm uzunluğunda bir canlıydı. Canlı incelenmek üzere parazitoloji bölümüne gönderdik. Ne çıkacağını merakla bekliyoruz\" diyerek yaşadı olayı şaşkınlıkla anlattı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir