• DOLAR 32.545
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2429.026
  • ...
 `Esirler İçin İşgal Askeri Kaçırmak Hamas`ın Stratejik Seçeneği`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden milletvekili Müşir El-Mısri, Siyonist işgal askeri kaçırmanın Hamas Hareketi`nin işgal zindanlarındaki Filistinli esirleri özgürlüklerine kavuşturmak için stratejik seçeneği olduğunu söyledi.

Milletvekili Müşir El-Mısri, işgal zindanlarındaki Filistinli esirleri esaretten kurtarmanın Hamas`ın en önemli öncelikleri arasında olduğunu belirterek, esirler davasının sabitelerin başında geldiğini ifade etti.

Ürdünlü Esirler ve Kayıplar Milli Komitesi tarafından bugün (10 Ekim Çarşamba) düzenlenen etkinlikte esir aileleriyle bir araya gelen El-Mısri, Hamas Hareketi`nin esirleri özgürlüklerine kavuşturmak için benimsediği stratejinin Siyonist işgal askeri kaçırmak olduğunu belirtti.

Siyonist işgal zindanlarında yatan esirleri özgürlüklerine kavuşturmanın Hamas`ın önceliklerinin başında geldiğini ve Kudüs`ün kurtarılmasından daha öncelikli olduğunu kaydeden El-Mısri, işgal zindanlarındaki Filistinli, Ürdünlü ve diğer Arap esirler özgürlüklerine kavuşuncaya kadar bıkıp usanmadan mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Esirleri özgürlüklerine kavuşturmak ve işgal zindanlarından kurtarmak için her türlü yola başvurulabileceğini ifade eden El-Mısri, Siyonist işgal rejimini de ihlallerinde daha çok ileri gitmemesi için uyardı.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir