• DOLAR 32.494
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2434.271
  • ...
Şartan Zuhur Edecek Olan Nur
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

O, dönemin bütün dinsiz cereyanlarına karşı gelecekte en yüksek gür sedanın islamın sedası olacağını söylüyor. Bizlerde bugün ne`am sadakte (doğru söyledin) ey üstat diyor ve içinde bulunduğumuz şu mübarek ayda meydanları tıklım tıklım dolduran peygamber sevdalılarını üstadın bu iddiasının gerçekleşmeye başladığına şahit tutuyoruz.

 

Risalerin genelinde güzel günlerin geleceğinden ve bu güzel günlerin ve bu güzel günlerinde şark tarafından zuhur edecek bir ile gerçekleşeceğine dair işaretler veriyor. 

 

Evet, bu işareti olduğu gibi yazımıza alarak konumuzu daha da bir anlaşılır kılmaya çalışacağız inşallah. Çok zaman evvel bir ehl-i velâyetten işittim ki: O zat, eski velîlerin gaybî işaretlerinden istihraç etmiş ve kanaati gelmiş ki, \"Şark tarafından bir nur zuhur edecek, bid\`alar zulümâtını dağıtacak.\" Ben böyle bir nurun zuhuruna çok intizar ettim ve ediyorum. Fakat çiçekler baharda gelir. Öyle kudsî çiçeklere zemin hazır etmek lâzım gelir. Ve anladık ki, bu hizmetimizle o nuranî zatlara zemin ihzar ediyoruz.( barla lahikası ).

 

Evet, Ey Aziz Üstad ihzar ettiğiniz zeminde bahar geldi, O, nurani zarlarda baharı bekleyen kudsi çiçekler gibi o zeminde açmaya başladılar. O, zuhur edecek olan nur ise zülümatlı geceleri yırta yırta ta gündüzün ortasında güneşi bile kıskandıracak şekilde parlamaya başlamıştır. Bugün şarkın her köşesinde il il, ilçe ilçe, belde belde, köy köy,  bu nur zuhur etmiş ve yayılmaya başlamıştır.

 

 Evet, şarktan başlayıp bütün bir Anadolu`yu kara sevda gibi saran Peygamber Sevdası bizlere umut vermekte; istikbal yalnız ve yalnız islamiyetin olacak,ve hakim ve hakaik-ı kur`aniye ve imaniye olacaktır.( tarihçe-i h) ve olmaya başlamıştır. Bu davamıza en büyük delil Ehl-i Velayetin işaret ettiği, üstadın tastik ettiği, meleklerin alkış tuttuğu , halkın sahip çıktığı PEYGAMBER SEVDALILARIDIR.

 

Cemil Özdaş / Adıyaman – Yaş: 28

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!

Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

 

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.

Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.

Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

Bu haberler de ilginizi çekebilir