• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İzmir`de Pompalı Dehşeti: 2 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ödemiş`e bağlı İlkkurşun Köyü`nde yaşayan Tarım Kredi Kooperatifi`nden emekli, iki çocuk babası E.N., iddiaya göre, bir süre önce Denizli`deki bir çiftçiye sattığı traktörünün parasını alamadığı için eşi Seriha Nizamoğlu ile tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen E.N., pompalı tüfekle tek el ateş edip, eşini başından vurarak öldürdü.

20 metre ilerdeki hemzemin geçitteki kulübede sözleşmeli olarak bekçilik yapan evli, 1 çocuk babası Beytullah Atıcı, silah sesi üzerine merak edip, eve doğru koşmaya başladı. Bu sırada Atıcı`ın geldiğini farkeden E.N., silahı doğrultup, ateş etti. Bir anda neye uğradığını şaşıran Atıcı, otomobile doğru kaçmaya başladı. E.N., peşinden geldiği Atıcı`ya peşpeşe 5 el daha ateş edip, karnından yaraladı. Otomobiline binemeyeceğini anlayan Atıcı, yaralı olarak kaçmaya devam etti. Olay yerinin 40 metre ilerisinde Ödemiş-İzmir Karayolu kenarında kan kaybından yere yığıldı.

Yoldan geçen araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı halde buldukları Atıcı`yı ilk müdahelenin ardından Ödemiş Devlet Hastanesi`ne kaldırdı. Aşırı kan kaybettiği belirlenen Atıcı doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Atıcı`nın Ödemiş İlçe Sağlık Grup Başkanlığı`nda memur olarak çalışan Hulusi Atıcı`nın oğlu olduğu öğrenildi.

Jandarma olayın ardından prostat kanseri olduğu öğrenilen E.N.`yi suç aleti pompalı tüfekle yakalayıp gözaltına aldı. E.N.`nin evindeki aramada bir pompalı tüfek daha ele geçirildi. Jandarma, her ikisi de ruhsatlı olan pompalı tüfeklere incelenmek üzere el koydu. Olayla ilgili soruşturma sürerken Nizamoğlu`nun cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesini ardından Ödemiş Devlet Hastanesi Morgu`na kaldırıldı. DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir