• DOLAR 32.505
  • EURO 34.784
  • ALTIN 2494.178
  • ...
SON DAKİKA
Kılıçdaroğlu`na `Gerizekalı` İçin Ağır Yanıt
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çelik şöyle konuştu: Bu sözler Kılıçdaroğlu`na yakışmıyor. Davutoğlu`na gerizekalı diyor. Ahmet davutoğlu zekasının zekatını verirse bir ömür boyu Kılıçdaroğlu`na yeter. CHP her geçen gün kan kaybediyor. Kılıçdaroğlu bunu sorgulamalıdır."

BİZE GÜLLE ATANLARA BİZ GÜL ATMAYIZ

Suriye ile yaşanan gerginliğe de deyinen Çelik şöyle konuştu; "Biz sınırlarımızı halkımızı korumak istiyoruz.

Kılıçdaroğlu bizi saldırgan olarak suçluyor. Bize gülle atanlara biz gül atmayız. Bizde zillet yoktur. Atatürk`ün yurtta sulh cihanda sulh sözünü bunlar yıllarca sinik olmak olarak değerlendirdi, ama öyle değil. Herşey ülkemizin ve halkımızın güvenliği içindir. Kılıçdaroğlu`nun, Sen Şam Fatihi değil şan babası olursun sözleri kadar basit bir söylem olur mu? Sen halkının karşısına bu sözlerle nasıl çıkabiliyorsun?"

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN SÖZLERİ

Diyarbakır Emniyet Müdürü`nün sözlerini değerlendiren Çelik; ``Bu konu Ak Parti MYK`sında bu konu konuşuldu. Emniyet müdürümüzün ifadeleri sıkıntılıdır Sayın Bülent Arınç şahsi görüşünü açıkladı. Bireysel görüşlerimiz şu yada bu olabilir. Bende bazen Sayın Başbakan`la aynı şeyleri düşünmüyor olabiliyoruz ama genel karar verilir herkes bu karara uyar. Ama partinin genel kanatine de Sayın Arınç`ta katılmak durumunda.``


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir