• DOLAR 32.324
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2299.689
  • ...
İstanbul`da Kurban Satış ve Kesim Yerleri Belirlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yerlerinin belirlendiğini, gerekli hazırlıkların da tamamlandığı bildirdi. Buna göre; 39 kurban satış yeri, 345 kurban kesim yeri ve 101 de kurban satış ve kesim yerinin olduğu açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Beldeyesi`nden yapılan yazılı bir açıklamayla, Kurban Bayramı öncesi İstanbul`daki hazırlıklar anlatıldı. 17 Eylül tarihinden itibaren kurban satış ve kesim yerlerinin belirlendiğine yer verilen açıklamada, "İstanbul genelinde 39 kurban satış yeri, 345 kurban kesim yeri ve 101 de kurban satış ve kesim yeri bulunmaktadır." denildi.

Veteriner hekim, veteriner teknisyeni ve zabıtadan oluşan ekiplerin tüm ilçelerde bayram boyunca her hangi bir sıkıntı yaşanmaması için görev yapacağının vurgulandığı açıklamada, " Kurban kesen vatandaşlara teknik bilgi vermek amacıyla 10 bin kurban kitapçığı verilecektir. 45 bin adet kurban poşeti de dağıtarak sağlıklı bir ortamda hizmet verilebilmesi için çalışılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Belediye açıklamada, Alibeyköy`deki modern kesimhanede daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da satış ve kesim hizmeti sunulacağını duyurdu.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir