• DOLAR 32.523
  • EURO 34.559
  • ALTIN 2492.208
  • ...
Mustazaf Der`den Yetim Der`e Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Merkezi Diyarbakır`da bulunan Mustazaflar ile Dayanışma Derneği Genel Başkanı Av Hüseyin Yılmaz, Yüksekova`da düzenlenen saldırıda katledilen şube başkan yardımcıları Ubeydullah Durna`nın çocukları başta olmak üzere tüm yetim ve öksüzler için yardım kampanyası başlatan Yetim Der`e teşekkür etti.

 

"Başlatılan kampanyaya şehidin ailesinin dahil edilerek öne çıkarılması bizim açımızdan çok olumlu ve sevindirici bir girişimdir" diyen Yılmaz, kampanyayı desteklediklerini belirterek, tüm Müslümanları ve duyarlı Sivil Toplum Kuruluşlarını bu kampanyayı sahiplenmeye destek vermeye davet etti.

 

Mağdur edilmiş yetim ve öksüzler adına başlatılan bu kapmayanın çok anlamlı bir organizasyon olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Kampanyaya mazlumca şehid edilen Yüksekova şube başkan yardımcımızın dahil edilerek adının öne çıkarılması bizi oldukça memnun etti. Bu girişimlerinden dolayı Yetim Der`e teşekkür ediyor ve kendilerinden benzeri kampanyaların devamını beklediğimi ifade etmek istiyorum.

 

Son olarak Tüm Müslümanları ve Sivil toplum Kuruluşlarını bu anlamlı kampanyaya destek vererek yetim ve öksüzlere sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.

 

Yetim Der`in, yetim, öksüz ve mağdur olmuş aileleri sahiplenmek adına dün başlattığı yardım kampanyası, 24 Aralıkta sona erecek.

Mehmet Çiftçi - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir