• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Muharrem İnce 2 Dakikada Çark Etti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muharrem İnce, AK Parti içindeki farklı söylemleri `Allah kimseyi Arınç`ın durumuna düşürmesin ` şeklinde yorumlarken, CHP`deki farklı söylemleri `Milletvekilleri kişisel görüşlerini açıklayabilirler ` şeklinde değerlendirdi.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven `in `Dağda ölen teröriste ağlamıyorsanız insan değilsiniz` sözleri Türkiye gündemindeki yerini korurken, tartışmalar devam ediyor.

ARINÇ DESTEK VERDİ, ERDOĞAN TEPKİ VERDİ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç `ın `Konuşmanın içeriğine bakınca takdirle karşılıyorum. ` sözlerine karşın Başbakan Erdoğan grup toplantısında Recep Güven `e oldukça sert tepki vermişti. Erdoğan bu sözleri karşısında medya `Erdoğan`ın sözleri karşısında Arınç dondu kaldı ` yorumunu yapmıştı.

ARINÇ `IN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Habertürk ekranlarında Ece Üner `in konuğu olan Muharrem İnce Bülent Arınç `a yönelik `Ben burada öncelikle, Allah kimseyi Bülent Arınç`ın durumuna düşürmesin diyorum. Biliyorsunuz sayın Ertuğrul Günay `ucube` dediğinde, Başbakan `yoo ucube değil, ben de tam ona söylemiştim demiştim` demişti. Bülent Arınç da o zaman `Allah kimseyi Ertuğrul Günay`ın durumuna düşürmesin` demişti.

`ALLAH KİMSEYİ ARINÇ `IN DURUMUNA DÜŞÜRMESİN`

Bugün sayın Arınç, Diyarbakır Emniyet Müdürü için `fikirlerini destekliyorum` dedi. Başbakan da çıktı, `biz evlatlarımızı katledenler için ağlamayız` dedi. Tıpkı geçmişte Ertuğrul Günay`ı açığa düşürdüğü gibi sayın Arınç`ı da açığa düşürdü. Allah kimseyi Arınç`ın durumuna düşürmesin diyorum. ` ifadelerini kullandı.

2 DAKİKADA ÇARK ETTİ

İnce `nin bu sözleri üzerine CHP Milletvekilleri ve Kılıçdaroğlu arasında da bu konuda görüş ayrılığı belirtmesi üzerine Muharrem İnce çark ederek `Milletvekilleri kişisel görüşlerini açıklayabilirler, bunda hiçbir sakınca yok. Ama sayın Genel Başkan`ımızın söylediği partiyi doğrudan bağlar. Partimizin tüzüğüne göre sayın Genel Başkan`ımızın politika belirleme hakkı vardır. Doğrusu genel başkanın söylediğine bakmak lazım. ` dedi.

haber7

Bu haberler de ilginizi çekebilir