• DOLAR 32.545
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2430.872
  • ...
Suriye İle Savaşa Hayır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Suriye Kürleriyle Dayanışma Komitesi misafirleri olarak Diyarbakır`da bulunan Suriye ilerici Demokratik Kürt Partisi Suriye Yüksek Sözcüsü Ahmet Süleyman ve Veroş Telo, Suriye Kürleriyle Dayanışma Komitesi başkanı Muhittin Batmanlı ile birlikte Diyarbakır`da bulunan bazı parti ve grup ve STK`ları ziyaret etti.
 
Suriye ilerici Demokratik Kürt Partisi Suriye Yüksek Sözcüsü Ahmet Süleyman ve Veroş Telo, ziyaretleri kapsamında, BDP, HAK-PAR, DTK, KADEP, ÖSP, DDKD ve Diyarbakır Büyük Şehir Belediyesi Osman Baydemir`i ziyaret etti.
 
Ahmet Süleyman parti ve STK`ları ziyaretleri kapsamında Suriye Kürtlerinin sorunları dile getirdikten sonra,Suriye`nin birlik ve beraberliğinde olduğunu söyledi. Süleyman Suriye`ye yapılacak olan dış müdahaleye de karşı olduğunun altını çizerek, Türkiye ile bir savaşa ise kesinlikle karşı olduklarını ifade etti. Ziyaret edilen parti ve STK temsilcileri de Süleyman`a destek verdiklerini belirterek ziyarette duydukları memnuniyeti dile getirdiler. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir